research

A main bathroom in need of a facelift to cater to needs of a busy family of five.

Walls were stripped bare and a contemporary design was forecast to provide an easy to maintain, tranquil retreat for adults and a user-friendly design for children.

Large format floor and wall tiles laid to the ceiling create a ‘hotel inspired’ look and feel. This slightly darker shade works wonders in the light filled space, inheriting a subtle vein creating interest and texture. A custom made vanity and tall cupboard specified in a deep feature walnut colour accompanied by an in-wall shaving cabinet assist with maximising on storage and space. Unique round timber handles were installed on each unit to create a sense of style and uniqueness Walk in shower, simple and sleek bathroom fittings and fixtures along with a back to wall freestanding bath complete the design to suit this growing family for years to come.

contact 

© 2020 by Indigo Interior Design

Social_facebook.jpg
Social_instagram.jpg
Social_houzz.jpg